Bu Blog PERYÖN İK Blog Yarışması’nda yarışıyor

Blogumu yarışmada destekleme zamanı!

Amatör ruhumu kaybetmeden İnsan Kaynakları alanında yazdığım özgün içerik ve deneyimlerimi paylaştığım blogum, ik blogger yarışmasında oylarınıza talip.

İş dünyasında herkesin profesyonel olması nedeniyle “O kadar Profesyonele, bir Amatör şart” mottosuyla başlayan yolculuğumda, ilk defa katıldığım bu güzide yarışmada emeğimi ödüllendirmek siz değerli okurlarımın parmaklarının ucunda.

Yapmanız gereken şey linkteki bloggerlar arasında 2. Sırada benim sütunumun solundaki kutucuğu işaretleyip, listenin en altındaki bölümden oy kullanmanız. 

Screenshot_2014-10-10-23-21-52-1

Eğer siz de blogumun kazanmasını istiyor ve hakettiğimi düşünüyorsanız oylarınıza talibim. İnsan Kaynakları alanında ilgisi olupta blogumdan haberdar olmayan yakınlarınıza da paylaşım yaparak referans olmanızı rica ederim.


Neden İk Amatörü ne oy vermelisiniz ?

– Çünkü herkesin profesyonel olduğu dünyada tek amatör
– Amatör ruh, Amatör heyecan ve ailenizin ik cısı
– Şuana kadar yazılmış 101 yazısı var. (ortalama haftada iki yazıya tekabül ediyor)
– Yazıları sadece kendisi yazıyor. (Özgün içerik olan yazılar başka yazıların çevirisi veya düzenlenmesi değil)
– Farklı bir üslup ve prensipleriyle farkındalık yaratıyor.
– Paylaşıma gönül vermiş ve bu konuda teşvik edici
– İnsan Kaynakları Amatörü tek bıyıklı olarak farklılığını korumaktadır.

Özel Teşekkür

Şimdiden bana veya yarışan diğer blogger arkadaşlarıma oy veren herkese

Mesleğin paylaşım kanadına yani ik bloggerlarına destek veren, bu güzide yarışmayı hazırlayan ve bünyesine dahil eden Peryön Derneği’ne ve emek verenlere

Blog yazarak mesleğe karşı duyarlılık ve farkındalık sağlayan, yarışmaya katılan veya destekleyen herkese Teşekkürler.

image

İnsan Kaynakları blog yarışması resmi bildirgesi

Türkiye’de İnsan Yönetimi alanında kurulmuş ilk sivil toplum kuruluşu olan PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), bu yıl 22.sini düzenlediği İnsan Yönetimi Kongresi’nde, 2. İK Blog Ödülleri’ni sahipleriyle buluşturacak.

Türkiye’nin İK Dünyası ve İK Dünyası ile ilgilenen herkes, kullanacağı oylarla en sevdiği ve beğendiği başarılı İnsan Kaynakları bloglarını ve
bloggerlarını seçiyor !…

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan yarışmada, insan kaynakları’nın nabzını tutan, kendilerine özgün tarzları ile beğeni ile takip edilen insan kaynakları dünyasının blogları arasında en çok oyu alan ilk 3 blog seçiliyor ve ödüllendiriliyor

wpid-wp-1402872556221.png

Yazı Yorum

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close